WWW.GOLISNIMKI.COM

ТОП САЙТОВЕ

еротично бельо
Дискретен Онлайн секс магазин www.sexshop.bg
Пенис Уголемяване - Дискретен онлайн магазин www.penis.bg
Секс парфюми с човешки феромони - всяка жена може да е твоя www.sexaromati.com
Франчайзинг www.cupidon.bg
Бизнес идея www.cupidon.bg

Аматьори

Гей

Лесбийки

Хардкор

Възрастни

Оргии

Фистинг

В сперма

ЕРОТИЧНИ РАЗКАЗИ:

Историята, която ще прочетете не е изцяло вярна, не че не съм преживявал подобни работи но понякога като гледам порно филми и когато фантазирам за секс може би си мисля да имам такива преживявания, пък и съм имал подобни и затова мисля да ги споделя с вас. Тоест хем да споделя хем да пофантазирам, нали може!!!!!!!!
Малко оставаше да завършвам училище и се не ми се учи. Един петък се чудех какво да правя следобед и излязох по центъра да пия кафе. Тъкмо минавам покрай едно от кафетата и гледам една от моите съученички седнала сама там и разглеждаше некакво списание, е сега е момента. Поздравихме се и тя каза че не чака никой и тя като мене скучаеше. Пихме кафета минерални води, шушнехме си за различни неща и бая време мина. Тръгнахме си заедно понеже живеехме наблизо и по пътя тя ми каза, че техните били на вилата и щели да се върнат чак в неделя и ще и бъде скучно, предложи ми да отидем у тях да си направим тихичко купонче. Еми как да и откажа, обадих се по мобилния на нашите, че съм на купон със съучениците и ако стане късно ще остана там да спя да не се прибирам по нощите. Отговора беше ОК! имаш разрешение. Вече започна да ми намирисва на готино прекарване.


Щом влязохме в апартамента и тя веднага заключи вратата, намека беше ясен.
Тя се наведе да се събува и гъза и хубаво се очерта на тясната и поличка пред мен, не се стърпях и и направих един кадем по гъза, тя си остана нагъзена и продължи да се събува все едно нищо не е станало, вече почнах да си въобразявам какво ще правим тая вечер и леко ми се надърви. Чак като се изправи лекичко ме целуна по бузата и каза:
- Чакай да подготвим всичко и тогава ще се глезим, ей там в хола са чашите и пиенето извади ги, занеси ги в моята стая ей там и можеш да почваш с ракийките, аз ще направя салатки и имам изненада за теб, ама там стой.

sex magazin


Отидох, намерих всичко и докато ги носех към нейната стая тя ми извика от кухнята:
- Включи ми компютъра, забравих да ти кажа!
Влезнах в стаята, включих компютъра и си налях ракиика, разположих се на масата до леглото и пиинах малко. Е па друго си е така, пиинах малко и доста се поотпуснах, вратата се отвори и тя влезна вътре гола като носеше с една табла с чинии, тя ги сложи нежно на масата - шопски салатки, отиде до компютъра и пусна музика - кьочек, ама само инструментал, не знам какво беше ма беше много готино, тя си сипа ракийка малко и си казахме наздраве, седна до мен, прегърна ме, целуна ме и ми каза:
- Отдавна искам да ме ебеш, но искам нещо от теб, много мастурбирам докато гледам порно, но понякога не ме възбужда много, нали може да ти снимам кура как се дърви, моля ти се!
Ем как да и откажа. Вече бяхме подпийнали и тя започна да оправя там некакви кабели, сложи едно столче срещу мен и си сложи там камерката от компютъра.
Трябваше да си сваля дрехите и да остана гол, направих го и пак седнах, гледах на монитора се виждаше само кура ми. Тя само ме предупреди:
- Гледай в монитора от време на време да видиш дали кура ти е в кадър, нали се сещаш.
Както бях седнал, тя включи нещо и започна да ми играе кьочек гола, камерата беше на запис и ми снимаше кура, аз я гледах как ми играе кьочек гола, без да го барам той започна да се дърви, тя е леко пълничка, беличка, с големи цици и червено-боядисана коса, разбрах какво искаше, да си направя чикия пред камерата и. Показа ми с жестове какво да правя и докато ми играеше гола започнах да го дървя. Гледах и подрускващите се цици и много се възбудих. Изхвърлих се много продължително на пода и тя видя това и почти веднага изключи камерата. Застана на четири крака на пода пред мен и облиза спермата ми от пода. Като облиза и глътна всичко ме погледна и каза:
- Много ти благодаря, записах го, много ще мастурбирам на тоя запис, жалко че не мога да го правя наистина всеки ден, но ще направим още един запис с пикаене нали може!
Еми кво да кажа след такава гледка! Пийнахме още малко и тя донесе една стъклена кана, насочи камерата и ми каза да и кажа като ми се пикае, включи я навреме и снимаше как пикая в каната. Изпиках се вътре в каната и тя изключи камерата.
Наляхме си още ракия и тя пиеше пикнята ми вместо безалкохолно като си наливаше от каната, е тва не сам го виждал досега. Много се възбудих. И така продължи доста време, доста "безалкохолно" изпи тя от мен, прави ми минети и турски чикии и ги снима с камерата си. Най готиното беше, че снимаше докато я еба в путката, сложи камерата така, че да се вижда как прониквам в нея, не я питах защо, тя каза че иска да мастурбира докато гледа записа. Ебах я доста време, тя май получи неколко оргазъма, ма не ми каза, такива са жените потайни, ама най големия кеф беше накрая. Нагласихме камерата така, че да се виждат само очите и и челото и се изпразних там и тя го записа. Много обилно я олях със сперма.
Мислехме вече да започваме наново с пиенето и секса и тогава и звънна мобилния и техните се обадиха че се прибират, еееее ужас!!!!!!!!!!!!!!!!
Веднага си извиках такси и се прибрах дома!
ИСТОРИЯТА КОЯТО ПРОЧЕТОХТЕ Е НАПИСАНА ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ С ЛЕКИ ЕЛЕМЕНТИ НА ВЪОБРАЖЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

ПОЛЕЗНО: интернет пари - отслабване - хапчета за отслабване - ерекция - хапчета за ерекция

www.golisnimki.com all right reserved